Талантливи деца носят награди на Банско с фолклор

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Продължават успехите на талантливите деца на Банско. За шести път в Сандански се проведе „Детски Пирин Фолк”.

На детското издание на фестивала бяха допуснати едва 15 даровити изпълнители на фолклорна музика от цялата страна. Сред тях имаше и представители на града под Тодорка.  

Талантът на децата беше оценен по достойнство от жури и публика. Сред отличените участници на музикалния конкурс за деца е Михаела Бояджийска, която е класирана на второ място, а сестрите Ивана и Ивона Млачови получиха особено ценно отличие - „Награда на публиката”.

Само ден след участието си в Сандански Михаела отново се представи на високо ниво и спечели първото място в своята категория на фестивала „Свири ми се, пее ми се, оро ми се игра” в с.Баня.

Пеенето на Катерина Юнчова също беше впечатляващо и тя спечели трето място в категория "Индивидуален изпълнител 13-18 години".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини