Рейс с мигранти смаза патрулка в Бургас, загинаха двама млади полицаи

Снимка: Стопкадър: NOVA
Снимка: Стопкадър: NOVA

Автобус с мигранти помете патрулка в Бургас след гонка, научи NOVA. Двама млади полицаи са загинали. Инцидентът е станал около 05.00 ч. на кръстовище „Трапезица”. Шофьор на рейс не се подчинява на подаден сигнал със стоп палка от служители на реда. Започва преследване. Полицейският патрул направил опит да препречи пътя на шофьора на автобуса, който губи контрол и помита както полицейската кола, така и два павилиона. На място има екипи на пожарна и полиция.

Информацията за тежкия инцидент потвърди и вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

„Няма данни за други пострадали. При опит да бъде спрян автобусът, той е връхлетял върху полицейския автомобил и се е стигнало да смъртта на двама служители на реда. Имало е преследване” , каза в ефира на NOVA Демерджиев.

„Предприехме мерки, за да се спре засиления мигрантски натиск. В момента включваме дронове и военна техника”, каза още вътрешният министър.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини