Младежи от Защитените жилища в Банско се забавляваха в Пирин планина

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

За трета поредна година потребителите на социални услуги от Дневен център за деца и младежи с увреждания "Здравец" и от Защитените жилища в Банско се включиха в специално организираните за тях дейности в рамките на общинската програма на МКБППМН - „Здравей, Лято”.

Над 50 деца и младежи с различни увреждания се радваха на възможността да се разходят в планината, като стигнаха до Бъндеришка поляна с кабинковия лифт, имаха занимания по биатлон и много спортни игри. А в общинския Център за работа с деца се учиха да пеят и танцуват, да рисуват, да бродират, да изработват от пластилин и тесто различни предмети и бижута.

Двуседмичната програма беше организирана с активното участие на социалните работници от общинския отдел „Хуманитарни дейности” и с подкрепата на концесионера на Ски зона „Банско”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини