Слънцето гони 38 градуса днес, търсете прохлада

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес ще бъде слънчево, след обяд над Източна България с купеста облачност. На места, главно в североизточните райони, ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са предимно между 33° и 38°, в София - около 33°.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над Източна Стара планина и Странджа ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали и прегърми. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра - около 19°.

По Черноморието ще е предимно слънчево, но след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места, главно по северното крайбрежие, ще превали и прегърми. Преди обяд вятърът ще е слаб от север, а след обяд ще духа бриз. Максималните температури ще са между 29° и 34°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини