Пирин не успя да вземе нещо и срещу Черно море

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"

Тимът на „Пирин”-Благоевград загуби снощи като гост срещу отбора на „Черно море” в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Срещата във Варна завърши при резултат 1:0 за домакините.

Евгений Сердюк реализира красив гол още третата минута. Статистиката сочи равни показатели в най-важните детайли на играта – по 9 удара за двата отбора, по 50% притежание на топката, по 5 корнера. Но „орлетата” отново не успяха да стигнат до първата си победа за този сезон. До момента те имат само две спечелени точки от равенствата срещу ЦСКА 1948 като домакин и срещу „Спартак”-Варна като гост.

„Пирин” бе застигнат и от сериозни кадрови проблеми преди гостуването на стадион „Тича” край морето. Начело на отбора в предстоящото гостуване във Варна бе треньорът на вратарите Мирослав Митев, тъй като треньорите Красимир Петров и Васил Петров лекуват вирусни инфекции.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини