Мият пешеходната зона в центъра на Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Акция срещу запрашаването на пътни артерии в града започва днес. Служители на Общинско предприятие „Чистота“ към Община Благоевград ще извършат основно измиване на улиците „Тодор Александров“ и „Димитър Талев“, както и на площад „Георги Измирлиев“.

Целта е централната пешеходна зона да бъде почистена от фини прахови частици.

Миенето се осъществява с помощта на специализирана техника с маркучи. Почистването на града се извършва съобразно предварително изготвен график, спрямо който следващата седмица ще бъдат обхванати квартал „Орлова чука“ и част от булевард „Васил Левски“.

Община Благоевград апелира жителите да проявят търпение, а водачите на моторни превозни средства да паркират на подходящи места, за да не пречат на акцията по измиването на улиците.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини