Слънцето е с нас и днес, ще превали за кратко само в планините

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес преди обяд времето ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста, в планинските райони от Западна България и купесто-дъждовна облачност. На места там ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 29° и 34°, в София - 29-30°.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в масивите от западната половина на страната ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 16°.

По Черноморието ще бъде слънчево, след с временни увеличения на облачността. Вятърът ще е умерен от север-североизток. Максималните температури ще бъдат 28°-30°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини