Представиха Плана за интегрирано развитие на община Банско

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

При огромен интерес от представителите на всички сектори на икономиката и обществения живот в общината, вчера се проведе общественото обсъждане на Плана за интегрирано развитие на Община Банско (ПИРО). Това е основният стратегически документ за управление на общината за периода 2021-2027г., който обвързва сравнителните предимства и потенциал за развитие на местно ниво с ясно дефинирана визия, цели и приоритети за развитие, свързани общо от стремежа към по-висок жизнен стандарт на хората в общината и устойчиво развитие на територията и връзките ѝ с други общини в съответствие с интегрираната териториална стратегия за развитие на Югозападен региона за планиране.

Планът е публикуван в сайта на община Банско: https://bansko.bg/…/2022/12-07/PIRO_Bansko_final_130722.pdf

До края на юли 2022 г. гражданите, представителите на НПО и собствениците на фирми могат да правят предложения и допълнения към Плана за интегрирано развитие на Община Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини