Президентът връчва третия мандат на БСП

Румен Радев
Румен Радев

Президентът Румен Радев ще връчи днес третия проучвателен мандат за съставяне на правителство на „БСП за България”. Това ще се случи в късния следобед.

Преди да стане ясно решението на Радев три политически сили поискаха папката - освен БСП готовност да редят кабинет заявиха още от „Демократична България” и „Има такъв народ”.

БСП ще има седем дни да определи премиер, след това още седем, за да предложи министри. От левицата вече заявиха, че ще седнат на масата за преговори с досегашните си партньори и няма да разговарят с ГЕРБ, ДПС и „Възраждане”.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини