Как работи пропагандата у нас?

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Как работи пропагандата, в която попадат и образовани хора, които нямат времето да следят нонстоп новините:

     1. Стари снимки на критичен към статуквото политик се претоплят редовно и с пускането им отново, уж "от последните минути", се инсинуира, че някакво нелегално негово действие продължава. То може и да продължава, ама поне нова снимка да намерят.

  1. Един анализ на тукашна институция се представя от определени медии (тия, които уж са най-чисти и единственото ни спасението от т.нар "соросоиди") като анализ на ЕС. За повече достоверност.
  2. Статии за нерешени проблеми се пишат само ако са на сметката на политическия враг. В същото време - докато ние се борим срещу външен враг, да кажем "соросоидите" - братя/сестри на послушни хора растат кариерно и обезверяват още повече външните кадри да се занимават с тукашни институции.

Други карат необезпокоявано като луди по улиците. За тия с обществените поръчки да не говорим. А разделението в обществото, дори в семейства, се задълбочава. Та, респект към всички, които още не са хвърлили кърпата и не са се изнесли.

За бъдещите политици пожелание добре да се подготвят какво ги чака, за да надмогнем жаждата за "кръв'' и реваншизъм. Иначе губят широката маса, която се приземява най-късно при следващата си сметка за газ/ток/бензин и търси бързо/конкретно решение.

*Позицията е на наш читател. Представяме мнението му без редакторска намеса

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини