Музика, танци и усмивки след Джулай морнинг на Моста на влюбените

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Възпитаници на школите към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград изпълниха с детска глъч и творчество Моста на влюбените в празника "Три часа след Джулай". Иновативно и оригинално събитието привлече и деца от детски градини и занимални. Децата свириха на пиано, цигулка, китара, пяха и танцуваха балет, а в работилничките по приложно изкуство изработваха бижута от еко материали. Събитието бе открито от Богдана Костадинова - директор на ЦЛТРДБ, специален поздрав отправи Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт, туризъм" към Община Благоевград.

„Това прекрасно събитие в първия юлски ден носи радост и на малки и на големи и надяваме се с него да поставим началото на едно безгрижно лято на децата на Благоевград. Благодарим за енергията и любовта, които влагате в творчеството!", каза в част от приветствието си към малките творци Силвия Домозетска. И като на един истински Джулай Морниг, макар и три часа след изгрева, гостите се украсиха с хипи гердани от макарони.

Красивите и вълнуващи прояви на Моста на влюбените продължават с второто издание на лятна танцова фиеста, организирана от Община Благоевград  и инструктори от местни клубове.

Организаторите очакват много ентусиасти тази вечер, а мястото е познато на всички – на Моста на влюбените!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини