Красив, цветен и работи: Ремонтираха шадравана пред Пощата в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград
Емблематичният шадраван, намиращ се пред сградата на Български пощи в центъра на Благоевград е изцяло обновен. Служители на ОП „Благоевград строй ремонт" към Община Благоевград реновираха съоръжението, като е монтирана собствена система за захранване с вода, ведно с помпи и филтри, чрез която водата да циркулира. До този момент шадраванът е бил свързан с централния водопровод на града.
 
По време на ремонтите дейности е отпушена канализацията, свързана с шадравана, почистени са и резервоарите, а мраморът полиран със специални препарати. Кметът Илко Стоянов и неговият екип непрекъснато полагат усилия за превръщането на Благоевград в красив, цветен и подреден европейски център.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини