„Съмнение” с Калин Врачански изпълва сцената в Благоевград

Снимка: ДТ
Снимка: ДТ "Никола Вапцаров"

Драматичен театър „Никола Вапцаров“-Благоевград удължи програмата си. До края на този месец зрителите ще могат да видят спектакъла „Съмнение“ от Джон Патрик Шанли, режисьор Стайко Мурджев. „Спектакълът-шедьовър“, както беше описан от любителите на Мелпомена, се поставя за първи път на българска сцена, а актьорската игра на Калин Врачански, Станка Калчева, Мариана Бонева и Радена Вълканова оставя публиката без дъх. Последните дати на „Съмнение“ за сезона са тази вечер /25 юни/ и в неделя /26 юни/ от 19:00 ч.

Театърът ще затвори врати, но за своите почитатели ще направи поредна изненада. Три прохладни вечери на открито с чаша вино и музика на живо ще има на 29 юни, 30 юни и 1 юли. На открита сцена в парк „Бачиново” актьорите ще припомнят силата на любовта, увековечена в писмата на велики личности. Театър в парка „Послепис“ започва в 21:00 ч.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини