Горещо време и днес, дъждът се завръща за кратко в Западна България

Горещо време и днес, дъждът се завръща за кратко в Западна България

Днес времето ще е предимно слънчево, но още преди обяд над Западна България и Родопската област ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там около и след обяд ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен, временно до силен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в крайните югозападни райони до 36°, в София 28°-29°.

Над планините ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места, главно в масивите от западната половина от страната ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра - около 16°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен, предимно запад-северозападен вятър. Максимални температури: 26°-30°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини