Иван Димитров, ДБ: Вотът на недоверие, внесен от ГЕРБ, едва ли ще мине

Стоп кадър: Иван Димитров
Стоп кадър: Иван Димитров

Свидетели сме на абсолютно координирана атака между ГЕРБ и ИТН срещу правителството. Това заяви пред bTV депутатът от „Демократична България“ Иван Димитров. По думите му с тази атака се цели да се спре борбата на правителството с корупцията, както и това главният прокурор Иван Гешев да остане на поста си.

"Ще се запознаем с мотивите на ГЕРБ за вота на недоверие, но вероятността той да мине е доста ниска", прогнозира народният представител от Пиринско. Според него в момента на държавата последното нещо, което й е необходимо, са нови избори.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини