Мая Манолова: Управляващите да преизчислят пенсиите и увеличат минималната работна заплата

Снимка: Стопкадър, NOVA tv
Снимка: Стопкадър, NOVA tv

„Далаверите, в които се кълняха, че ще бъдат пресечени, схемите на ГЕРБ, които ние в комисията по ревизията разобличихме, подготвихме в досиета и разпратихме по различни институции, останаха непипнати.“

Това заяви лидерът на Изправи се България в предаването „Денят на живо“ по телевизия Nova News. Тя добави, че когато се съберат орел, рак и щука в безпринципна коалиция, разривът е неизбежен. Според г-жа Манолова до последните събития са довели разправии за пари и обществени поръчки.

„Голямата надежда, че е възможно некорумпирано, компетентно, почтено управление, което да поведе България напред, беше пропиляна“ добави лидерът на Изправи се България и каза, че заради безумното им управление са на път да реабилитират едноличния крадлив модел на Борисов.

Мая Манолова призова управляващите да актуализират бюджета: „Да направят преизчислението на пенсиите сега, защото през октомври може и да няма такава възможност. Да увеличат минималната работна заплата, защото работещите бедни няма да могат да се издържат със 710 лв. на месец.“

Управляващите да подкрепят енергийно бедните с половината от битовите сметки, поиска още Манолова.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини