До дни монтират колчета срещу изпреварване в Кресненското дефиле

Снимка: Илинден прес
Снимка: Илинден прес

До няколко седмици в Кресненското дефиле ще бъдат монтирани колчета, които ще разделят физически двете ленти за движение. Това съобщи председателят на Агенция "Пътна инфраструктура" Тодор Василев по време на международната конференция за пътна безопасност "Визия Нула за Балканите". Регионалният министър Гроздан Караджов, цитиран от "Сега" допълни, че срокът е 17 юни.

Участъкът е част от първокласния път I-1 Благоевград - Кулата, продължение на автомагистрала "Струма". На ден по него минават над 11 хил. моторни превозни средства, а на година стават над 250 пътни инцидента, посочи Василев. Отскоро в участъка се извършва и ремонт на настилката.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. дефилето
    разделете ги, но вдигнете максималната скорост
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини