Откриха седем трупа в гора край София

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Откриха седем трупа, заровени в гориста местност край София. МВР потвърди, че се работи по случай с незаконни погребения край столицата, но отказа повече подробности.

По неофициална информация става въпрос за възрастни хора, настанени в хоспис, които след смъртта си е трябвало да бъдат кремирани. На телата се натъкнала в понеделник жена, случаен минувач. 

Преди няколко години имаше подобен случай в хоспис в района на Банкя. 

По информация на NOVA по случая има задържан. Той е погребален агент. Работи се по версията измама - той е вземал пари за кремация, която обаче не се е състояла. Задържаният е признал за 50 заровени тела край сметище, близо до гробищен парк. Той не е работил сам.

Текат следствени действия, образувано е и досъдебно производство. Проверява се дали няма още заровени тела. 

Източник: NOVA

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини