Слънцето е най-много днес, но ще превали дъжд

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес ще преобладава слънчево време, в следобедните часове с купеста облачност. На места главно в Югозападна и Североизточна България ще превали дъжд. Ще духа умерен северозападен вятър, който вечерта ще отслабне, а в Източна България ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 23° и 28°, в София около 24°.

Над планините облачността ще е променлива, по значителна в следобедните часове и на места в масивите от Югозападна България, както и в източните райони на Стара планина ще превали дъжд. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра около 10°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове и на места главно по северното крайбрежие ще превали дъжд. Вятърът ще е до умерен, преди обяд от север, след пладне ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са между 20° и 25°. Температурата на морската вода е между 14° и 18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини