Повече слънце днес, лятото е все по-близо

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността над източната половина от страната. В сутрешните часове на места в низините и около реките ще има краткотрайна мъгла, по-гъста по западния участък на Дунав. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от север-североизток. След хладното утро, максималните температури ще са между 19° и 24°, в София около 21°.

В планините ще бъде слънчево, над масивите в Източна България с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Сутринта ще е сравнително студено, а през деня максималната температура на 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток, който вечерта ще стихне. Максималните температури на въздуха ще са 16-19°. Температурата на морската вода е 15-17°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини