Слънцето отново е властелин на времето, на изток ще вали и гърми

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес ще бъде предимно слънчево. Към обяд над източните и планинските райони ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места там в следобедните часове ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Главно в Североизточна България има условия за интензивни явления и за градушки. Ще духа слаб север-северозападен, по Черноморието – до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°, в София около 26°.

Над планините ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб до умерен север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 18°, на 2000 метра - около 11°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. На отделни места, главно по северното крайбрежие, ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 20° и 23°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини