Лекари и пациенти заедно честват вековен юбилей на болницата в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Вековен юбилей ще отпразнува МБАЛ „Иван Скендеров“ в град Гоце Делчев. Кулминацията на честванията ще е на 19-и май, четвъртък, когато неврокопчани ще отбележат 100-годишнината на равното заведение.

Проявата се организира от колектива на болницата и от община Гоце Делчев.

Откриването на обновеното отделение по образна диагностика ще е в 17,00 часа. Час по-късно е откриванета на фотодокументална изложба „100 години болница“ в Градския парк. Тържественият концерт в парка с участието на Неврокопския ансамбъл за народни песни и танци-Гоце Делчев започва в 19,00 часа.  

Хиляди са хората преминали като медицински работници, служители, ръководители и пациенти на най-старото и авторитетно здравно заведение в района. Точно към тях е отправена покана да се включат в отбелязването на юбилея.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини