Кофти време днес – мрачно и дъждовно

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес над страната ще преобладава облачно време и на много места ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 14° и 19°, в София около 14°. Привечер валежите ще спрат, а през нощта и облачността ще се разкъса и ще намалее.

В планините ще преобладава облачно време. На много места ще има валежи от дъжд, над 1500 метра - от сняг. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра около 0°.

Над Черноморието ще е предимно облачно. На места, главно по южното крайбрежие, ще превалява дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 12°-15°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини