Гимназисти с акция за по-зелен и красив град Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Производствената практика на гимназисти от Професионалната лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров”-Банско се пренесе в една от зелените зони на града под Тодорка. Учениците от 12 клас в учебното заведение организираха акция по залесяване.

Те засадиха с много ентусиазъм и вдъхновение десетки фиданки по протежението на река Глазне. Младите резички ще бъдат обгрижвани от младежите и занапред, за да стане градът още по-зелен и красив. Инициативата е част от усилията на Община Банско за облагородяване на зелените зони в града.

Фиданките са предоставени с благотворителна цел от „Гората.бг”. За засаждането на дърветата на гимназистите помогнаха служителите от отдел "Озеленяване" на Община Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини