Слънцето ще се усмихва и днес, но следобед дъждът стига в Пиринско

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес в цялата страна вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е до умерен и с него ще продължи да прониква хладен въздух. Преди обяд над много райони облачността ще се разкъса и намалее, но в следобедните часове отново ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна. На места, главно в Рило-Родопската област ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Максималните температури ще бъдат между 16° и 21°, в София около 17°.

Над планините облачността ще е предимно значителна. На места, главно в Рило-Родопската област ще има превалявания, в отделни райони с гръмотевици. Ще духа до умерен североизточен, по билата - западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 16°-18°. Температурата на морската вода е 13°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини