Радослав Ревански: Нека Великден изпълни домовете ви с топлина и радост!

Радослав Ревански, снимка: Илинденпрес
Радослав Ревански, снимка: Илинденпрес
Кметът на Белица поздрави жителите и гостите на планинската община с Възкресение Христово. Радослав Ревански пожела Великден да донесе здраве, мир и благодат на всички хора.
 
Уважаеми съграждани,
 
В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово! Празникът, който носи в себе си най-ярките послания за нов живот и вяра, любов и съпричастност.
 
Великден е заслужено тържество на правдата и вярата в доброто. Великденските празници са изпълнени с дух на надежда и радост, те винаги ни напомнят, че по-често трябва да се връщаме към изконните добродетели – милосърдие, състрадателност и човеколюбие.
 
Нека да бъдем по-мъдри, а мислите и делата ни да се ръководят от благородство и търпение. Да бъдем единни, за да преодоляваме заедно трудностите и изпитанията, пред които сме изправени.
Нека светлите Великденски празници бъдат изпълнени с топлина и радост. С обич и вяра, с воля и упоритост, да работим за един по-добър свят и по-добър живот за нас и нашите деца!
Нека Великият празник донесе здраве, мир и благодат за вас и вашите семейства!
 
Пожелавам Ви светли и спокойни Великденски празници! С мир и любов да са изпълнени дните ви!
 
С уважение,
Радослав Ревански
Кмет на Община Белица
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини