Пръскат зелените площи срещу кърлежи в община Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Общинска администрация-Гоце Делчев в периода 15.04.2022 г. – 30.04.2022 г. ще извърши дезакаризация на зелените площи. Това ще стане по утвърден график за всяко едно от селищата на територията на общината.

Най-напред, на 15 април, ще се пръска срщу кърлежи в Централен градски парк, на следващия ден – в парк „Панорама“, а на 20 април – в зелени площи и детски площадки в глада.

От 16 до 30 април  е ред на третирането на зелени площи и детски площадки в селата Мосомище, Баничан, Борово, Брезница, Господинци, Корница, Лъжница, Буково, Добротино, Делчево и Попови ливади.

В случай на неблагоприятни метеорологични условия графикът ще се промени. Във всеки обработен терен ще бъдат поставени указателни табели.

Карантинният срок за достъп до третираните тревни площи и градинки е 24 часа.

От Община Гоце Делчев призовават хората да не допускат децата на детските площадки и да не влизат в тревните площи в дните, определени за третиране.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини