Общинският куклен театър играе представления в детските ясли и градини

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Актьорите от Общински куклен театър-Благоевград радват малчуганите с посещения в детски ясли и градини. С популярни образователни и интересни представления те усмихват децата и създават топли и запомнящи се емоции. Представлението „Приказка за Ох“  се игра в ДДЯ № 10 „Макове“, ДДЯ №2 „Радост“ и ДДЯ №9 „Лебедче“. Играта на актьорите Дияна Георгиева и Атанас Димитров се превърна в незабравим спектакъл.

Предстоящите посещения ще бъдат с постановката „Трите прасенца“, като актьорите Наталия Петкова, Десислава Чардаклиева и Виктор Кападжиев  ще зарадват децата в ДГ №2 „Св. Богородица“, ДДЯ №5 „Конче Вихрогонче“, ДГ №6 „Щастливо детство“. Тя вече се игра в ДТ „Детелини“, където децата бяха възторжени от преразказаната приказка.

Постановката „Приказка за Ох“ е дело на режисьора  Таня Михайлова, сценографията и куклите са на  Миглена Методиева, а музиката е на Георги Красимиров-Герасим.

Представлението „Трите прасенца“  е с режисьор-постановчик Галина Савова, сценографията и куклите са на Стефка Кювлиева, а музиката е на Георги Красимиров-Герасим.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини