Добър пример - служители на ЮЗДП почистиха двора и района край втория си дом

Снимки: ЮЗДП
Снимки: ЮЗДП

Десетки служители на Югозападното държавно предприятие направиха много по-чист, по-привлекателен и по-красив района около своя втори дом. Това се случи в края на честванията на Седмицата на гората.

След като в предните дни горските участваха заедно с много свои партньори в редица залесявания, откриха ремонтирани обекти, осигуриха позитивни емоции на деца и възрастни, сега дойде ред за акция по почистването на техния втори дом - предприятието.

Днес горските служители решиха да направят по-красиво пространството край сградата на ЮЗДП в Благоевград. Речено-сторено. Рано сутринта те се захванаха най-напред с почистване на двора. Окастрени бяха сухите клони на дърветата, засадени бяха нови фиданки - дъб, кестен, бреза, както и декоративни храсти.

Вече всичко там е по-чисто и по-красиво. А от ръководството на ЮЗДП увериха, че ще продължат да се грижат за чистотата на двора и района край сградата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини