Кресна купува нови контейнери и кофи за отпадъци

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

С решение на Общинския съвет Община Кресна ще закупи нови контейнери и кофи за отпадъци. При спазване на изискванията на Закона за управление на отпадъците /ЗУО/ ще се разходва сумата от 56 122,41 лева.

Тя е формирана от месечните обезпечения и отчисления по ЗУО за периода от 01.01.2021 година до 31.12.2021 година. Съветниците са дали съгласие да се закупят съдове за битови отпадъци контейнери, тип „Бобър“, и кофи, тип „Мева”, за сумата от 56 122,41 лева.

Кметът на община Кресна Николай Георгиев трябва да предприеме необходимите правни и фактически действия по изпълнение на решението, но след одобрението на офертата от Общинския съвет.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини