Сандански иска да строи футболно игрище с пари от ММС

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Община Сандански кандидатства с проект пред Министерството на младежта и спорта за изграждане на нов спортен обект в града.

Той е за построяването на мини футболно игрище, което ще се намира в близост до спортната зала в курортния град. Финансирането ще е от спортното министерство. Местната власт иска да превърне целия район край залата в зона за спорт, като се започне с терен за най-популярния спорт.

Футболното игрище ще е с размери 60 метра на 40 метра. Община Сандански изготвя цялостен технически проект за района около спортната зала, като целта е там да се развива само спортна дейност и да се осигури база за различни видове спорт.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини