Не съм оптимист за строежа на АМ „Струма” през Кресненското дефиле, призна министър Караджов

Снимка: АПИ, архив
Снимка: АПИ, архив

"Договорили сме цена, която сега едва ли би могла да бъде договорена, но далеч не съм оптимист, защото вариантът е неприемлив за еколозите. Ако получим одобрение, строежът ще свърши за три години”. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов по повод строежа на автомагистрала „Струма” в студиото на NOVA tv.

По думите му процедурата е напреднала, но се чака оценка на министъра на околната среда и водите Борислав Сандов.

„Чакаме положителен отговор от екологичното министерство и за тунела под Шипка. Имаме оферта от изпълнителя, според която след 4 години и 2 месеца след одобрението на проекта, тунелът ще бъде завършен. Чакаме само екологичната процедура да завърши”, аа още министърът.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини