Всички ученици се връщат в клас днес

Всички ученици се връщат в клас днес

Всички ученици се връщат в училище и ще учат присъствено от днес. Регионалните здравни инспекции по места отмениха ограниченията заради подобряващата се ситуация с разпространението на коронавируса. Днес ще се проведе и еднократно изследване за COVID-19. 

Без тест в училище могат да влизат притежателите на „зелен сертификат“ – валиден документ за ваксинация, преболедуване, наличие на антитела или отрицателен резултат от лабораторно изследване.

Към момента Министерството на образованието и науката разполага с достатъчно тестове. Ако преди изчерпването им седмичното изследване бъде прекратено, те ще останат в резерв за евентуални нови епидемични вълни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини