Русия с ракетни удари в Киев, войната взе 137 жертви в първия ден

Снимка: Стопкадър, NOVA tv
Снимка: Стопкадър, NOVA tv

Украинският президент Володимир Зеленски потвърди за ракетните удари срещу Киев. Те са нанесени в 04,00 часа сутринта. „Санкциите, наложени на Русия, не са достатъчни, те няма да я накарат да спре. Светът избра да гледа какво става в Украйна от далече”, заяви Зеленски тази сутрин.

Той разкри, че 137 украинци са загинали в четвъртък, след като страната му е била подложена на мащабна атака от страна на руските военни сили.

"Днес ние загубихме 137 наши герои, наши граждани - военни и цивилни", каза Зеленски във видеообръщение, като добави, че още 316 души са били ранени.

Президентът на Украйна заяви, че в Киев действат „руски диверсионни групи” и че Украйна е "оставена сама да се бори с Русия”. "Оставени сме сами да защитаваме държавата си", каза Зеленски във видеообръщение към нацията. "Кой е готов да се бие заедно с нас? Не виждам никого”.

Източник: NOVA

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини