Вълнуващ зимен празник зарадва деца и възрастни над Добринище

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Зимният празник в Добринище за 2022 г. премина с много игри, забавления, изненади и слънчеви усмивки. Зимното предизвикателство в красивата Пирин планина бе споделено от десетки любители на зимните спортове и природата.

С много настроение в състезанието, което се проведе на междинна станция, се включиха децата от Ски клуб „Добринище”, ветерани от всички възрастови групи и ентусиасти.

Игри с теглене на въже, скачане с чували, ски слалом бяха само част от заниманията подготвени от организаторите. Всички деца, участвали в ски слалома, бяха наградени от кмета на града Петър Галчев с купи и медали, получиха и сладки изненади.

Организатори на събитието бяха кметството в Добринище, Народно читалище „Димитър Благоев 1925" и Ски клуб „Добринище 2015”, а то се състоя и с любезното съдействие на Комплекс „Добринище”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини