Банскалия катастрофира тежко в града, потроши стълбове и знаци

Банскалия катастрофира тежко в града, потроши стълбове и знаци

Тежък пътен инцидент стана към 02:05 часа през нощта в неделя. Катастрофата на кръстовището между улиците “Найден Геров“ и “Христо Данов“ в град Банско е предизвикана от 40-годишен водач на лек автомобил “Тойота Камри“.

Банскалията се движел с колата си с несъобразена с пътната обстановка скорост е излязъл вдясно от пътното платно. Там возилото се блъснало в електрически стълб, след което се преобърнало по таван.

С фрактура на шийни прешлени е пострадал водачът на автомобила, който е транспортиран за лечение в София. За случая е уведомена компетентната прокуратура.

В резултат на удара в електрическия стълб са паднали още един стълб и два пътни знака.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини