Има ли заплаха за сигурността на страната ни? Президентът свиква КСНС

Има ли заплаха за сигурността на страната ни? Президентът свиква КСНС

Президентът Румен Радев свиква Консултативния съвет за национална сигурност. Причината -  покачващото се напрежение между Русия и Украйна.Темата на заседанието днес е „Рискове и заплахи за националната сигурност на Република България. Състояние на Въоръжените сили. Необходими мерки“.  Ще се дискутира в каква кондиция е армията ни.

През миналата седмица министърът на отбраната Стефан Янев призна, че струпването на руски войски по границата с Украйна заплашва и българската национална сигурност. Започна и съвместна охрана на българското въздушно пространство заедно с изтребители, изпратени от Испания.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини