Денят започва с облаци и дъжд, слънцето ще ни радва следобед

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес преди обяд над повечето райони ще е предимно облачно, на места в Западна България със слаби валежи от сняг. Сутринта на отделни места, главно в низините и котловините, видимостта ще е намалена. След обяд облачността ще се разкъсва и намалява, в Източна България до предимно слънчево време. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 6°.

Над планините облачността ще е по-често значителна. На места в масивите от Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра - около минус 5°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, след обяд ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 6-8°. Температурата на морската вода е 6-7°

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини