Над 4000 деца прекрачват прага на училищата в Гоце Делчев

Над 4000 деца прекрачват прага на училищата в Гоце Делчев

Новата учебна година на територията на всички учебни заведения в община Гоце Делчев ще започне нормално. Навсякъде са извършени всички предвидени ремонтни дейности и учебните и детски заведения са напълно готови да посрещнат своите ученици.

За всички ученици от 1 до 7 клас са осигурени безплатните учебници, които се раздават в учебните заведения. Подсигурени са учебниците и за децата на 5 и 6 годишна възраст, които са в подготвителните групи.

Първият учебен ден, училищата на територията на община Гоце Делчев ще прекрачат около 4000 ученика, като броят им е по-голям в сравнение с миналата година.

Повече са и първокласниците, които се очаква да влязат за първи път в класните стаи утре - те са 379 на брой. Окончателният и точен брой обаче, ще бъде напълно ясен в първите дни след началото на новата учебна година.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини