Усмихнете се, днес ни очаква почти пролетно слънце

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес ще е слънчево. В сутрешните часове на отделни места в равнинната част от страната за кратко видимостта ще е намалена. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София около 11°.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части преди обяд все още силен, северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра – около 2°.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини