Уникалното Бабино хоро ще украси Разлог с народни носии и танци

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Разлог ще отбележи подобаващо Бабинден и Деня на родилната помощ този петък. Уникалното Бабино хоро, което една от емблемите в общината, обичана и много тачена традиция и от млади, и от стари. Началото на тази инициатива е в 14:30 часа пред Народно читалище „15.09.1903 г.“.

При желание за участие трябва да се спазват противоепидемичните мерки и изисквания за наличие на зелен сертификат, категорични са от Община Разлог.

Източник: Радио Благоевград

 

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Наздраве
    Абе хора, като се крадат така елементарно, та чак и дословно информации от БНР, поне цитирайте. Адски е нечистоплътно да седнеш пред компютъра, да набараш някоя новина ВЕЧЕ ПУБЛИКУВАНА и после да я препишеш. Седим с колеги в офиса, и между два счетоводни баланса преглеждам местните новини .... първо в радио Благоевград се появява и после преписана тук. Не говори добре за професионализма на преписвача. А се интересувам от темата, защото родителите ми са от Разлог. Та....много грозно, много!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини