Каузата на Сандански събра около 15 000 лева за децата, загубили родител от ковид

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Каузата на коледния благотворителен базар, организиран от община Сандански, обедини много санданчани в подкрепа на децата, които са загубили родител от COVID-19. Сумата, която с общи усилия бе събрана в навечерието на Коледа, е близо 6 000 лв.

В подкрепа на благородната инициатива Общински съвет одобри и предложението на кмета Атанас Стоянов предвидените средства за новогодишното тържество да бъдат също предоставени на децата, загубили родител от COVID-19. Така общата сума от близо 15 000 лв. ще бъде разпределена по равно между тези деца. Община Сандански ще се свърже с всяко семейство, на което лично ще бъде предадена сумата.

Доброто повелява да помагаме на хора в нужда, защото няма по-велика добродетел от това да помагаш, твърдят организаторите на кампанията.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини