Силни емоции и красив футбол в Рупите на 35-ия турнир в памет на Цвятко Грозданов

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Впечатляващ футболен турнир в петричкото село Рупите събра десетки ентусиазирани участници и много зрители, които се насладиха на оспорвани и емоционални двубои. Организацията на спортната проява, която се провежда за 35-и път в населеното място, бе перфектна. За пореден път местните хора почетоха паметта на създателя на местния футболен отбор Цвятко Грозданов.

В юбилейното издание, което  бе  в събота и неделя се включиха пет отбора, представители на петте махали в селото. Те играха всеки срещу всеки. Накрая два тима се оказаха с равен брой точки, но по голова разлика победител стана отборът на „Динамо”. На първите три тима в класирането кметът Георги Атанасов връчи купи и медали, отличия имаше и за най-добрите футболисти – вратар, защитник, голмайстор и най-полезен играч.    

„Най-важното за всички нас - организатори, футболисти и зрители, бе да почетем паметта на нашия футболен деятел Цвятко Грозданов и да дадем пример за красив футбол и феърплей. На терена и на трибуните властваше уважението и спортсменството”, сподели управникът на Рупите - Георги Атанасов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини