Мрачна неделя, ще има превалявания от дъжд

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес ще преобладава облачно и мъгливо време. До обяд само на отделни, а след обяд и на повече места, главно в югозападната половина на страната ще има слаби валежи от дъжд. В крайните северозападни райони дъждът за кратко ще се примесва със сняг. Вятърът ще е слаб, в Източна България - до умерен, с източна компонента. Преобладаващите максимални температури ще са между 5° и 10°, за София - около 7°.

Над планините облачността ще е значителна, ще е мъгливо. На отделни места ще превалява сняг, под около 1200-1300 метра - дъжд. Ще духа умерен южен вятър, с който температурите слабо ще се повишат и максималната на 1200 метра ще бъде около 4°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието ще е облачно, но само на отделни места, главно в южните райони ще превали слабо. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат 8°-10°, колкото температурата на морската вода.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини