Затварят за ремонт възлово кръстовище в Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев
Трафикът на едно от най-натоварените кръгови кръстовище в град Гоце Делчев скоро ще бъде облекчен. Това ще стане възможно след като завърши проектът "Реконструкция на кръстовище ул. Дунав - ул. Пейо Яворов", който предвижда там да се изгради кръгово кръстовище.
 
Във връзка с изпълнението на проекта на 10 януари в 16 часа кръстовището ще бъде затворено за МПС.
 
За осъществяване на движението в района, ще се използват обходни маршрути, които ще бъдат обозначени със съответните пътни знаци.
Автобусите от автогара „Екоин“ гр. Гоце Делчев ще се движат по маршрут : автогарата – ул. „Драма“ – ул. „Серес“ – ул. „Бяло море“.
 
След осъществяване на този проект за реконструкция, движението в едно от най-натоварените кръстовища в Гоце Делчев ще бъде облекчено и трафикът ще се нормализира.
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини