Деца вече тренират футбол в интерната на Благоевград и вечер на LED осветление

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Община Благоевград осигури ново модерно и енергоспестяващо осветление на игрището за футбол в Спортен интернат „Пирин“ в града. Така децата от спортните клубове ще могат да провеждат своите тренировки и в тъмната част на денонощието, което до този момент не беше възможно. Монтирани са 12 нови прожектора на оптимална височина, така че да бъде постигнат най-добър ефект.

Теренът е с размери 30x54 метра, покрит е с изкуствена висококачествена настилка, а футболните врати са с параметри 5x2 метра. Наскоро Община Благоевград постави и специални противоударни протектори на потенциално опасни бетонови участъци при оградата на игрището.

Теренът се използва и от децата и младежите, които са настанени в интерната.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини