Приятели се сбиха след почерпка в кръчма в Катунци, единият издъхна

Приятели се сбиха след почерпка в кръчма в Катунци, единият издъхна

Нелепа смърт на млад мъж в санданското село Катунци. 38-годишният Любчо Ш. се почерпил снощи в квартална кръчма със своя приятел Крум М. Между двамата възникнал спор, а след това и физическа саморазправа. Започнали да се бутат и удрят, 37-г. Крум блъснал другия мъж, който си ударил главата в камък, което се оказало фатално за него. По непотвърдена информация падналият на земята Любчо си глътнал езика.
„Сигнал за починал мъж е подаден от Спешния център в 23,45 часа снощи. Имало е употреба на алкохол преди физическата саморазправа. По случая е образувано досъдебно производство”, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград. Извършителят е задържан.

Жители на Катунци уточниха, че двамата мъже, които са приятели, почти всяка вечер били заедно. Те недоумяват какво е довело до трагичния инцидент и са в шок от случилото се.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини