Изпращаме старата година с топло време и слънце, очакваме новата с... надежда

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес облачността над страната ще е разкъсана, намаляваща над много райони временно до предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Ще се затопли и преобладаващите максимални температури ще бъдат между 7° и 12°, в София около 8°. В новогодишната нощ над западната половина от страната облачността ще намалее до предимно ясно време, а над източната ще бъде предимно значителна. Температурите в полунощ ще бъдат предимно между 0° и 5°. Вятърът временно ще отслабне.

Над планините ще има променлива облачност, намаляваща след обяд на места до предимно слънчево. Ще духа силен вятър от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра 5°, на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 9°-11°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини