Облаци и дъжд днес, но температурите не падат

Облаци и дъжд днес, но температурите не падат

Днес ще бъде облачно, с валежи от дъжд главно в източната половина от страната. На места в Родопите и източните райони количествата ще са значителни. В Западна България ще има предимно ръмежи, преди обяд на много места с мъгли. Ще духа слаб изток-североизточен вятър, вечерта ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са предимно между 3° и 8°, малко по-високи в крайните южни райони; за София - около 7°.

Над планините ще е облачно и мъгливо, в източната половина от страната с валежи от дъжд. В Родопите, Странджа и Сакар ще има значителни количества. В масивите от Западна България валежите ще са слаби, над 1600 метра ще са от сняг. Преди обяд ще духа слаб, в източните райони - умерен южен вятър, до края на деня ще се ориентира от север-северозапад. Максимална температура на 1200 метра - около 6°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще е облачно и дъждовно. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури на въздуха 8-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини