Награждават малки ваятели на сурвачки и сувенири в Кресна

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Заслужени награди ще има за най-сръчните деца от община Кресна, които участваха в конкурса за направата на сурвачка или играчка за коледната елха. Малчуганите бяха предизвикани да творят преди месец, а крайният срок за представяне на техните изделия бе 20-и декември. Специално жури се събра в дните преди Коледа, за да оцени таланта на хлапетата, които са разделени в две възрастови категории – до 10 години и от 11 до 15 години.

Първите трима във всяка от тях ще бъдат отличени, а поощрителна награда за старание и оригиналност ще има за 9-годишния Ангел Петров.

От утре, 29.12.2021 г., всички участници могат да отидат в отдел "Деловодство" на Общинската администрация в Кресна, за да вземат своите собственоръчно изработени сурвачки и коледни играчки. Разбира се, те ще получат и своите заслужени награди! Защото приятни изненади ще има за всички участници, а не само за победителите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини